Chemelot Career Center deze week bij de TU bedrijvendagen in Delft

22 februari 2018|Nieuws

Op maandag 19 februari jl. stonden we met onze nieuwe branding van Chemelot op de TU bedrijvendagen in Delft. Deze dagen zijn al jaren een begrip in de markt en biedt studenten een kans om in contact te komen met een toekomstige werkgever. Er was een aantal bedrijven van Chemelot aanwezig zoals DSM, Sabic & Sitech, maar ook vanuit het Chemelot Career Center waren we vertegenwoordigd.

We hebben die dag met diverse studenten van Nederlandse, Belgische, Duitse, Engelse, Indiase, Italiaans komaf gesproken over de vele mogelijkheden die Chemelot en al haar bedrijven te bieden hebben. Niet alleen voor banen, maar ook op het gebied van stages, afstudeerprojecten en traineeships

In de ontspannen setting, waar studenten zich een goed beeld kunnen vormen van de mogelijkheden na hun studie, hebben we gesproken over onderwerpen als duurzaamheid, energietransitie, onderzoek en productieprocessen.

Op Chemelot zijn we constant op zoek naar talenten die onze bedrijven helpen om het elke dag een beetje beter te doen met oog voor mens en milieu. Het was een leuke en inspirerende dag en een mooie kans om te laten zien wat Chemelot in zijn totaliteit te bieden heeft. 

Benieuwd welke intressante mogelijkheden er zijn op MBO,HBO of WO niveau? Neem een kijkje op www.werkenopchemelot.nl of meld je aan in de Chemelot Job Community via Chemelot Job Community