Ontdek de wereld van Chemelot

Chemelot in de omgeving

Vanuit Chemelot hechten wij er waarde aan om de omgeving te laten weten wat er op het industriepark en de campus gebeurt. Dit geldt voor nieuwe ontwikkelingen, maar ook wanneer er procesverstoringen zijn informeren wij via onze online kanalen de omgeving.

Chemelot is heel wat meer dan alleen de naam van het grote industriecomplex rondom het kruispunt van de A2 en A76 in Geleen. Chemelot staat voor een chemisch georiënteerde gemeenschap, waar zowel productie plaatsvindt van allerlei grondstoffen die we terugzien in dagelijkse producten, maar waar ook het uitwisselen van ideeën centraal staat.

Chemelot is ook de naam van de overkoepelende organisatie van het terrein. De organisatie is bovendien zeer actief in het aantrekken van nieuwe bedrijvigheid, het stimuleren van samenwerking tussen bedrijven onderling en het initiëren van contacten met de buitenwereld.

Vanuit Chemelot vinden wij het belangrijk om aan de directe omgeving te laten weten wat er op het industrial park en de campus gebeurt dat van belang kan zijn voor de mensen en bedrijven die in de buurt wonen.