Simpel en snel online je firmabedrijfspas aanvragen

24 april 2018|Nieuws

Om werkzaamheden te verrichten op Chemelot heb je een persoonlijke firmabedrijfspas nodig. Het aanvragen of verlengen hiervan gebeurt in overleg met een bevoegd persoon bij je opdrachtgever. Voortaan kun je hiervoor gebruik maken van een online webapplicatie. Dat werkt eenvoudig en het bespaart je veel tijd. Na het doorlopen van de aanvraagprocedure, is je bestaande pas automatisch verlengd of ligt er een nieuwe pas voor je klaar bij het Centraal Bureau Bedrijfspassen.

Een pas voor een langere periode
Deze webapplicatie is bedoeld voor medewerkers van firma’s die in opdracht van een bedrijf op Chemelot voor langer dan 5 aaneengesloten dagen werkzaamheden moeten uitvoeren. Voor kortdurende werkzaamheden kun je volstaan met een dagpas, die je aanvraagt via een van de bemande gates op Chemelot (gate 1, 2 , 5, 6 of 7). De webapplicatie is beschikbaar in Nederlands, Engels, Duits en Frans. Je kunt de aanvraag zelf indienen of een collega hiervoor machtigen.

Hoe vraag ik deze pas aan?

  • Ga naar de webapplicatie en registreer of log in met je e-mailadres en wachtwoord
  • Vul de gevraagde gegevens in
  • Klik op bevestigen om de aanvraag in te dienen, daarna gaat deze naar een bevoegd persoon ter goedkeuring
  • Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de status
  • Aanvraag goedgekeurd? Dan kun je de past op vertoon van een geldig ID-bewijs of paspoort afhalen bij het Centraal Bureau Bedrijfspassen (let op: een rijbewijs is niet voldoende)

Lees voor meer informatie onze flyer.