Speel jij mee met de Chemelot Quiz?

28 september 2020|Nieuws

In tijden van corona is het helaas niet mogelijk om evenementen door te laten gaan zoals we die gewend waren. Dit betekent dat de 2-jaarlijkse ‘Dag van de Chemie’ is geannuleerd. Maar niet getreurd! Want op zaterdagavond 3 oktober a.s. is er een heuse online Chemelot Quiz, waar je alsnog samen met jouw familieleden en/of vrienden een kijkje in de wereld van Chemelot kunt nemen. En wel vanaf je eigen bank, gezellig met een hapje en een drankje en gewoon thuis voor de buis!

Test jouw kennis over chemie, het industrieterrein, de coronacrisis en... bier!

De Chemelot Quiz is een gezellige interactieve speelavond voor jong en oud. De quiz bestaat uit 6 speelrondes met allerlei vragen over het terrein, de bedrijven die er gevestigd zijn, de producten, de historie, de coronacrisis. Maar zelfs ook over de relatie tussen bier en chemie! 

Tussen de rondes door zorgt een DJ voor extra leuke entertainment. En het mooiste van alles: er zijn leuke (lokale) prijzen te winnen door middel van een prijzenrad! Dus ga jij de strijd aan?


Wanneer?

Aanstaande zaterdag 3 oktober van 19.00 uur tot 22.00 uur, vanuit jouw eigen woonkamer.


Stel je eigen team samen

De teamsamenstelling bepaal jij zelf; misschien speel je de quiz graag samen met jouw partner en/of kinderen of met familieleden, vrienden, buren of zelfs collega’s! Ieder team bestaat uit maximaal zes personen!

Speel je liever alleen? Dat kan natuurlijk ook!

Schrijf je snel in!

Via: www.chemelot.nl/chemelot-quiz  

Na de inschrijving ontvang je per mail een bevestiging van je deelname met een speelcode en verdere uitleg over de quiz. Dus aarzel niet en schrijf je in!