Het nieuwe Sitech Services gaat voor maximaal meer

02 februari 2018|Nieuws

Sitech Services gaat een nieuwe en uitdagende toekomst tegemoet. In een relatief kort tijdsbestek heeft de voormalige facilitaire dienstverlener van DSM zich ontwikkeld tot zelfstandig expert op het gebied van technologische support en innovatie binnen de procesindustrie en andere sectoren. Deze turnaround wordt vanaf nu zichtbaar in een nieuwe ambitie, een nieuwe uitstraling en nieuwe communicatie. Met als eerste concrete uiting de nieuwe website www.sitech.nl, die vandaag wordt gelanceerd.

Sitech Services helpt bedrijven in de procesindustrie, de chemische industrie en de energiesector om te groeien en zich te ontwikkelen. Door hen te ondersteunen met unieke diensten en de nieuwste technologieën, kunnen ze het maximale uit hun fabriek halen – qua prestaties en rendement. Of het nu gaat om optimale veiligheid, een compleet georganiseerde stop, ultieme procesoptimalisatie of een efficiëntere infrastructuur: Sitech Services zet expertise en innovatie in als tools om voorop te lopen, zodat klanten hun voorsprong kunnen behouden.

Samen werken aan unieke, high tech oplossingen
Om haar kennis en kunde te vergroten en verder te professionaliseren, werkt Sitech Services nauw samen met klanten én leveranciers. Partijen die, net als wij, willen excelleren en alles uit zichzelf willen halen. Daarbij zet Sitech Services alleen de beste mensen en equipment in. Al onze ruim 1.000 medewerkers koppelen een gedegen expertise aan verregaande betrokkenheid bij elk project. Ze denken in unieke high tech oplossingen die een heldere visie op de toekomst demonstreren. Het is hun uitdaging om elke dag weer zó te performen dat ánderen er beter door worden.
Dit leidt tot optimale resultaten voor de klant, wat ook tot uitdrukking komt in onze nieuwe claim: ‘samen gaan wij voor maximaal meer’.