Groot onderhoud bij Fibrant

12 mei 2021|Nieuws

Vanaf aanstaande donderdag 13 mei voert Fibrant groot onderhoud uit. Tijdens deze Turn Around neemt Fibrant haar fabrieken in zes weken grondig onder handen. De onderhoudswerkzaamheden kunnen gepaard gaan met geluids- of andere overlast.

Klein onderhoud gebeurt continu, maar voor groot onderhoud en wettelijk verplichte inspecties, willen we het buiten- en binnenwerk van de fabrieken op Chemelot inspecteren, schoonmaken en waar nodig onderdelen repareren, vernieuwen of verduurzamen. Hiermee investeren we verder in veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van het terrein. Voor zowel onze collega’s die aan het werk zijn als de omgeving, staat veiligheid altijd voorop!

Gedurende de onderhoudsstop verrichten honderden medewerkers van Fibrant en Sitech, maar ook medewerkers van verschillende bedrijven uit de omgeving Chemelot, enorm veel werk in een korte tijd.

Voor een continue en veilige bedrijfsvoering gaan onderhoudswerkzaamheden ook tijdens de coronacrisis gewoon door. Fibrant volgt nauwlettend de maatregelen van het RIVM en daarom gelden tijdens de werkzaamheden extra maatregelen om besmettingen van het coronavirus te voorkomen. Denk hierbij aan looproutes, corona testlocaties, additionele beschermingsmiddelen zoals mondkapjes en reinigings- en desinfectiemiddelen en aanpassingen in kantines en kleedruimtes.

Wij beseffen dat onze omgeving hinder kan ondervinden van de onderhoudswerkzaamheden en de drukte op en rondom het terrein. We streven ernaar om alle activiteiten zo soepel mogelijk te laten verlopen en doen ons uiterste best om de overlast tot een minimum te beperken.

Eventuele vragen of klachten over hinder kunt u doorgegeven via de (gratis) Milieuklachtenlijn T 0800 022 33 63.

Klik hier voor meer informatie over onderhoudsstops, ofwel Turn Arounds, op Chemelot.