Terugblik Chemelot Quiz 2020

26 november 2020|Nieuws

Op zaterdag 3 oktober jl. werd de online Chemelot Quiz georganiseerd. In eerste instantie stond op die datum de 2-jaarlijkse open dag op Chemelot gepland. Maar door de coronaperikelen kon dit helaas geen doorgang laten vinden. Toch wilden we graag onze omwonenden en medewerkers met familieleden of vrienden de mogelijkheid bieden om in de wereld van Chemelot te stappen. En wel vanaf hun eigen bank, gewoon thuis voor de buis!

In totaal hadden 174 teams zich ingeschreven en op het piekmoment waren er 116 teams ingelogd. Operator Chem en professor Lot namen de teams mee in de wondere wereld van chemie, corona, duurzaamheid en veiligheid. Maar ook in het chemische proces van bier. Dat niet kan ontbreken op een gezellige zaterdagavond.

Tussen de rondes door verzorgde een DJ voor extra entertainment. En het mooiste van alles; er waren leuke, lokale prijzen te winnen door middel van een prijzenrad. Na een lange strijd kwam team Chemelovers als hoofdwinnaar van de quiz uit de bus! Zij hebben een dinerbon t.w.v. € 150.- van Gasterie Bie de Burgemeister in Oud-Geleen gewonnen.

Al met al mogen we terugkijken op een geslaagde avond en willen we alle teams graag bedanken voor hun enthousiaste en fanatieke deelname!