Nieuwsbrief #8 | september 2020

23 september 2020|Nieuws

Afgelopen half jaar stond vooral in het teken van het Corona virus en de manier waarop Chemelot zo goed mogelijk kan blijven produceren. Ook werd het convenant Operation Clean sweep ondertekend door Chemelot in de strijd tegen vervuiling in het milieu door plastic pellets. En op 3 oktober a.s. vindt de online Chemelot quiz plaats. Lees meer in de nieuwsbrief!

Deze zomer werd ook het convenant Operation Clean sweep getekend door de directie van CSP. Als Chemelot site hebben we de ambitie om in 2025 de meest duurzame site van Europa te zijn. Daar hoort ook bij dat er geen plastic pellets in het milieu terecht komen. Om deze ambitie te concretiseren gaan we aan de slag met dit vraagstuk. 

Helaas kan de 2-jaarlijkse Dag van de chemie dit jaar geen doorgang vinden vanwege het Corona virus. Maar we hebben een leuk en ontspannen alternatief bedacht om toch betrokken te kunnen zijn en blijven bij Chemelot. Op zaterdag 3 oktober a.s. vindt de online Chemelot quiz plaats. Iedereen kan meedoen met een team en, naast het testen van je Chemelot kennis, is er volop entertainment en zijn er leuke prijzen te winnen van lokale ondernemers! 

Lees hier de nieuwsbrief #8 | september 2020