Informatieavond 13 december a.s.

03 december 2018|Nieuws

Op donderdag 13 december as organiseert Chemelot een informatie avond voor omwonenden van 18-20 uur.

We realiseren ons goed, dat een chemisch industrieterrein gelegen bij u in de omgeving, in een dichtbebouwde omgeving en met de activiteiten die een dergelijk industrieterrein met zich mee brengt, vraagt om transparante communicatie en wederzijds begrip waar mogelijk.

Hieraan willen wij naar u, als omwonenden, invulling geven. Afgelopen zomer is het rapport van de OvV “chemie in samenwerking” gepubliceerd. Eind juni heeft een informatiebijeenkomst plaatsgevonden voor omwonenden over de bevindingen in het rapport.

Inmiddels is een programma van start binnen Chemelot om de veiligheid verder te verbeteren. Als Chemelot weten we, als geen ander, dat het bewaken van veiligheid een fundamentele uitdaging is.

Iedere dag opnieuw zetten we ons samen in om veiligheid op het hoogste niveau te behouden. Mede door de waardevolle informatie uit het rapport van de OvV  zijn we aan de slag gegaan onze veiligheidsorganisatie en – prestaties verder te verbeteren.

Langs deze weg nodigen wij u,  als omwonenden, uit voor een informatieve bijeenkomst op donderdag 13 december a.s. tussen 18-20 uur.

Graag praten wij u tijdens deze bijeenkomst bij over de stappen die de afgelopen periode zijn gezet en waar we als Chemelot mee bezig zijn. Daarnaast komen ook andere vragen aan bod zoals: Hoe kunnen we, gezamenlijk de ambitie waarmaken om samen en met elkaar, zo veilig mogelijk te kunnen wonen, te kunnen werken en te kunnen leven?

U bent van harte welkom. Wel vragen wij u zich, mede vanwege de beschikbare capaciteit, vooraf schriftelijk aan te melden.

Wij ontvangen graag uw naam en email adres. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot 10 december a.s. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en verdere detailinformatie over de locatie.  

Praktische informatie is als volgt:

Datum:                donderdag 13 december as

Tijdstip:               van 18 – 20 uur

Locatie:               wordt nader bekend gemaakt

Aanmelden:        via secretariaat.chemelot@chemelot.nl