Bijeenkomst omwonenden 2 april a.s.

22 maart 2019|Nieuws

Op dinsdag 2 april a.s. bent u van harte welkom tijdens de omwonenden bijeenkomst. Vanuit Chemelot praten wij u bij over ons veiligheidsprogramma 'Samen bewust veilig' die in de zomer van 2018 is gestart en de geplande onderhoudsstops van dit jaar. Lees meer informatie in het artikel...

Op weg naar onze “visie Chemelot 2025” heeft Chemelot in de afgelopen jaren een aantal nieuwe ervaringen op het gebied van veiligheid opgedaan. Gebeurtenissen waarvan iedereen op Chemelot overtuigd is dat we die te allen tijde moeten zien te voorkomen.

Ook de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OvV) heeft hierover haar beeld gevormd en ons in juni 2018 via het rapport “chemie in samenwerking” laten weten dat wij als Chemelot nog méér kunnen verbeteren.

Over de verdere bevindingen in het rapport hebben wij u eind juni 2018 via een informatiebijeenkomst geïnformeerd.

Inmiddels is het project ‘Samen bewust veilig’ van start binnen Chemelot. Dit project richt zich op het verder verbeteren van onze veiligheidsorganisatie- en prestaties.

Binnen het project heeft een aantal ontwikkelingen plaatsgevonden waar wij u graag van op de hoogte willen stellen. Daarom nodigen wij u weer graag uit voor een informatieve bijeenkomst op dinsdag 2 april a.s. van 18.30 tot ca. 21.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst praten wij u bij over het project ‘Samen bewust veilig’.

Daarnaast zullen wij u meer vertellen over de grote onderhoudsstops die dit jaar bij een aantal van onze fabrieken gepland is. 

U bent van harte welkom. Wel vragen wij u zich, mede vanwege de beschikbare capaciteit, vooraf schriftelijk aan te melden.

Wij ontvangen graag uw naam en e-mailadres via info@chemelot.nl. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot 1 april a.s. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en verdere detailinformatie over de locatie.

Datum:                dinsdag 2 april a.s.

Tijdstip:               van 18.30 tot uiterlijk 21.00 uur

Locatie:               wordt nader bekend gemaakt

Aanmelden:         via info@chemelot.nl

Via deze link is een filmpje te zien over wat Chemelot doet op het gebied van veiligheid