Bedrijven

Visser & Smit Hanab

Visser & Smit Hanab ontwikkelt, bouwt en onderhoudt verbindingen, netwerken en installaties voor water en energie. Met onze mensen, vooruitstrevende technieken en een klantgerichte benadering ondersteunen we de klant optimaal in zijn behoefte.

Op het gebied van werktuigbouwkundige installaties heeft Visser & Smit Hanab een vooraanstaande positie in de olie- en gaswereld, de (petro)chemische industrie en overige industrie. Onze projecten variëren van omvangrijke nieuwbouwprojecten, uitbreidingen van bestaande installaties, aansluitingen van nieuwe onderdelen op een bestaand leidingennet tot en met het modificeren van installaties. In feite houden wij ons bezig met al het leidingen- en pipingwerk dat boven en onder de grond moet gebeuren. Wij verwerken een breed scala aan materialen in zowel onze prefablokaties als in de montage. Denk aan koolstofstaal, roestvaststaal, waaronder exotische materiaalsoorten en GRE.
Op het terrein van Chemelot staan wij al bijna 25 jaar garant voor het succesvol uitvoeren van boven- en ondergrondse kabel- en leidingprojecten.