SABIC biedt welgemeende excuses aan

20 december 2019|Nieuws

Met een chocolade attentie biedt SABIC graag haar welgemeende excuses aan voor de veroorzaakte hinder tijdens de opstart van naftakraker Olefins 4.

Afgelopen najaar ging de naftakraker in groot onderhoud. Nadat het onderhoud was uitgevoerd, werd de kraker midden oktober weer opgestart. Om verschillende redenen heeft de opstart van OLEFINS 4 langer geduurd dan SABIC had voorzien. SABIC heeft hierdoor veel hinder veroorzaakt.

Het inregelen van een nieuw fakkelsysteem en verstoringen tijdens het opstartproces zijn de technische feiten en oorzaken die de hinder verklaren, maar die het gevoel van overlast niet kunnen wegnemen. SABIC betreurt dit ten zeerste.

Met een chocolade attentie biedt SABIC daarom graag haar welgemeende excuses aan u als omwonende aan. Via www.SABIC-chocolade.nl kunt u uw waardebon downloaden. De waardebon dient te worden voorzien van uw naam en adres, zodat u op vrijdag 27 en zaterdag 28 december 2019 een doosje bonbons bij Rousseau Chocolade kunt ophalen. De vestigingen waar de waardebon kan worden ingeleverd zijn Rousseau Chocolade Geleen, Makado Beek, Stein, Sittard Centrum en de Fabriekswinkel. LET OP! De waardebon dient uitgeprint te worden. 

Verstoringen in een fabriek zijn niet altijd te voorzien en fakkelen is niet altijd te voorkomen. Maar u mag erop rekenen dat SABIC ook in 2020 haar uiterste best doet om hinder of ongemak te voorkomen. Ook SABIC wil niets liever dan een goede buur zijn.
 

Heeft vragen u vragen over de  registratie, de waardebon of de inlevering? In FAQ - Chocolade attentie SABIC hebben we de veel voorkomende vragen voor u op een rijtje gezet. 

"Wij wensen u een goed en gezond 2020 toe!" - SABIC Geleen