Ontdek de wereld van Chemelot
Ontdek de wereld van Chemelot

Meld je aan voor de Open Dag Chemelot op 1 oktober

02 september 2022|Nieuws

Wil je ook zien, ervaren en beleven hoe het op Chemelot is? En heb je altijd al willen weten wat Chemelot nu precies omhelst, hoe veilig het hier is en wat onze 115 bedrijven en 60 fabrieken produceren? Dan is nu jouw kans, want op zaterdag 1 oktober opent Chemelot haar poorten voor omwonenden en geïnteresseerden.

Ruim 8100 medewerkers werken op ons 800 hectare groot terrein, en wat onze 200 bedrijven en 60 fabrieken produceren. Het is hier een dagelijks komen en gaan van grondstoffen en producten per pijpleiding, trein, schip of vrachtwagen. Ook jij hebt honderden kilo’s aan spullen in huis waarvan de grondstof op Chemelot is gemaakt. Zoals sportkleding, de bubbels in frisdrank, verpakkingen om ons voedsel langer vers te houden, gordijnen, zonwerende folies voor ruiten, kunstmest en materialen in vliegtuigen en auto’s.

Vanaf 10:30u ben je van harte welkom. Registratie voor onze Open Dag is verplicht, want we kunnen maar een maximum aantal bezoekers ontvangen. Op Chemelot heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Vandaar dat wij een minimumleeftijd van 10 jaar hanteren.

Kom naar onze Open Dag en ga op ontdekkingsreis op ons Chemelot terrein!