Chemelot opent virtueel haar deuren op 2 oktober!

23 augustus 2021|Nieuws

Op zaterdag 2 oktober as. opent Chemelot virtueel haar deuren tijdens het Weekend van de Wetenschap! Wist jij dat je iedere dag wel iets van Chemelot gebruikt? De bubbels in je frisdrank bijvoorbeeld, die worden hier gemaakt. Net als de kunstmest die nodig is om graan beter te laten groeien. Zelfs in de bumper van je auto zitten materialen die geproduceerd worden op Chemelot. Nieuwsgierig naar deze wereld? Kom dan naar de Virtual Chemelot-tour!

Wat is er te zien en beleven tijdens de Virtual Chemelot-tour?
Je ontdekt wat infuuszakken en laarzen met elkaar gemeen hebben, ervaart de omvang van een van de grootste naftakrakers in Europa, neemt een kijkje in de laboratoria waar innovaties worden uitgevonden, maar gaat ook zelf aan de slag met proefjes, krijgt meer inzicht in onze productieprocessen, maakt kennis met de bedrijfsbrandweer en het droneteam, en nog veel meer!

Maak kans op leuke prijzen!
Tijdens de tour is het ook mogelijk om leuke prijzen te winnen! Ga op zoek naar de letters die verstopt zijn op het Chemelot-terrein. Heb je alle letters gevonden? Dan moet je wel nog even puzzelen om de juiste zin te vormen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Stap in de wereld van Chemelot, vanuit huis!
Op zaterdag 2 oktober a.s., tijdens het Weekend van de Wetenschap, gaat de Virtual Chemelot-tour om 09.00 uur live. Dus wil jij vanaf je eigen bank in de wereld van Chemelot stappen? Schrijf je in via: www.chemelot.nl/virtual-chemelot-tour, en ontvang de link van de tour direct in jouw inbox!