Chemelot feliciteert Wessem Port Services Group met het 50-jarig jubileum

20 september 2018|Nieuws

Wat in 1968 in Wessem begon als een overslagbedrijf in zand en grind, groeide in de loop der jaren uit tot één van de grootste logistieke dienstverleners van de regio op het gebied van op- en overslag en bewerking van bulkgoederen.

In 1995 nam het bedrijf de logistieke havenactiviteiten van, toen nog, DSM in Stein over. Dit was de basis voor een imposante groei in de logistieke activiteiten voor de industrie.

Anno 2018, 50 jaar na de oprichting, is Wessem Port Services onmisbaar geworden voor Chemelot. De haven in Stein is uitgerust met een innovatief logistiek concept voor transport, opslag en een overdekte beladingsinstallatie. Deze laatste heeft de mogelijkheid om, ongeacht het weertype, snel en veilig schepen te beladen. Naast de haven in Stein exploiteert Wessem Port Services Group BV nog drie andere havens in Wessem, Maastricht en Lanaken (B). Wessem Port Services Group BV heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround, grensverleggende, innovatieve, logistieke dienstverlener met oog voor de toekomst.

Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!