Bedrijven

NEWES

Uw bedrijf in bedrijf houden, veilig en betrouwbaar. Daar focussen wij op, 24 uur per dag en zeven dagen in de week. Want stilstand tast direct uw bedrijfsresultaat aan. Ons specialisme is het beoordelen, onderhouden, repareren, verbeteren en keuren van alle warme werktuigbouwkundige industriële installaties, zoals stoomketels, leidingwerk, fornuizen en ovens, nieuw en gebruikt.

In lijn met de laatste regelgeving (PED) en met toepassing van nieuwste normen en rekenmethodes. Vaak doen we dat net even anders, omdat we altijd de uitdaging zoeken om slimmere, niet-traditionele en duurzamere oplossingen te ontwikkelen voor bestaande en nieuwe problemen. Inclusief adviezen om deze te voorkomen. De kracht van NEWES zit in onze creatieve engineers, die hun actuele technische kennis toetsen aan meer dan 150 jaar ervaring binnen NEWES. De passie en innovatiekracht van deze ‘jonge honden’ houden uw bedrijf op stoom. Dag en nacht, en tegen reële kosten.

NEWES jong met rijke historie
NEWES is een jong bedrijf met een rijke historie. Het bedrijf is ontstaan uit een samenvoeging van onder meer Stork Energy Services en NEM Schelde Services. De volledige historie aan oorspronkelijke technische specificaties en onderhoudsvoorschriften van stoomketelinstallaties van deze bedrijven, alsook die van Backer en Rueb, zijn opgeslagen in onze database. Wij hebben inzicht in alle voorkomende schademechanismes en actuele modificaties. Belangrijk, want een ketelschade staat zelden op zichzelf. Zo werkt onze expertise direct in uw voordeel.

Snelle en directe samenwerking
Bij NEWES houden we van korte lijnen en snelle reacties. U heeft bij ons een vaste projectmanager voor alle lopende zaken. Bij calamiteiten (ongeplande stops) onderneemt uw vaste servicecoördinator onmiddellijk actie, ongeacht dag of tijdstip. Volledig in lijn met onze missie om uw installaties continu draaiende te houden!