Bedrijven

BAM Infra Chemelot

BAM Infra Chemelot, de regionale vestiging van de landelijk opererende werkmaatschappij BAM Civiel BV, is gespecialiseerd in beton- en industriebouw. De organisatie ontwikkelt optimale oplossingen door zich in te leven in de problematiek van de opdrachtgever en dit te combineren met gedegen kennis van bouwen. Dit spreekt onder andere uit de grote ervaring met betrekking tot verbouw of nieuwbouw van industriële complexen.

BAM Infra Chemelot beschikt over personeel dat gewend is om onder speciale veiligheidscondities en bedrijfsreglementen te werken. Meedenken, inspringen op onverwachte ontwikkelingen, flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid zijn enkele van de belangrijke zaken die hoog in het vaandel staan bij het bedrijf - echter, allemaal zaken ondergeschikt aan het hoogste goed: 'veilig werken'.

BAM Infra Chemelot is al meer dan 35 jaar contractpartner op Chemelot, waarbij het alle voorkomende civiele/bouwkundige werkzaamheden uitvoert met een groep van circa 15 eigen vakmensen (ondersteund door een ervaren team van projectleider en uitvoerder).