Bedrijven

Worley

Met 48.000 consultants, engineers, construction workers en bouwvakkers en data scientists in 49 landen hebben we één ding gemeen: we worden graag uitgedaagd. Elke dag werken we aan het oplossen van de veranderende energiebehoeften van de wereld en de complexiteit binnen de Energy, Chemicals en Resources. We stellen duurzaamheid centraal in alles, of we nu klanten helpen hun Assets activa te verbeteren of hen voorbereiden op het volgende hoofdstuk van de energietransitie.

Worley levert projecten waarbij we expertise leveren op het gebied van engineering, procurement en constructie. We bieden hierbij een breed scala aan consultancy- en adviesdiensten aan de upstream-, midstream-, chemie-, energie-, en mijnbouw- en mineralensector.

We bestrijken de volledige levenscyclus, van het creëren van nieuwe activa tot het in stand houden en verbeteren van operating assets.
Door onze brede expertise ondersteunen we onze klanten in elke fase van hun project - van initiële concepten tot het onderhouden en verbeteren van hun assets.

Door de talenten, ervaring en mogelijkheden van mensen te erkennen, hebben we een diverse werkplek gecreeert waar we er voor elkaar zijn. Een cultuur waarin we geven om het milieu en de gemeenschappen waarin we werken en waar we onze vaardigheden, expertise en beoordelingsvermogen gebruiken om iedereen - onze mensen, klanten en gemeenschappen - te beschermen.