Bedrijven

Wagenborg Nedlift BV

Wagenborg Nedlift B.V. is één van de divisies van Koninklijke Wagenborg, een familiebedrijf dat zich gedurende ruim een eeuw tijd heeft ontwikkeld tot een allround logistiek partner die complete logistieke oplossingen biedt in de meest complexe situaties.

Wagenborg Nedlift is specialist op het gebied van horizontaal, verticaal en speciaal transport. In combinatie met vakkundige engineering en projectmanagement biedt Wagenborg Nedlift een compleet pakket aan diensten voor hijswerk, zwaar transport en montage. Wagenborg Nedlift is actief in geheel Europa en daarbuiten voor opdrachtgevers uit onder meer de olie- en gasindustrie, de petrochemische industrie, de energiesector en de sector bouw en infra. Wagenborg Nedlift is gecertificeerd volgens diverse normen, waaronder ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, VCA-P en de VVT-erkenningsregeling.

Wilt u ons company magazine ‘Times’ ontvangen en op de hoogte blijven van onze oplossingen op het gebied van veiligheid en innovatie? Mail dan naar nedlift@wagenborg.com.