Bedrijven

Traffic Safety

Dienstverlener Traffic Safety Incident Management - Facilities & Services is sinds maart 2020 gehuisvest op Chemelot terrein bij Gate 1. Vanaf deze locatie levert de organisatie professionele dienstverlening op het gebied van de coördinatie en logistiek rondom de verkeersbegeleiding bij reguliere werkzaamheden, incidenten & calamiteiten, het houden van toezicht op het Chemelot terrein en in de directe omgeving. Traffic Safety assisteert en begeleidt de bedrijfsbrandweer van Chemelot en Sitech Security.

De organisatie is 24/7, 365 dagen per jaar bereikbaar en kan via de centrale meldkamer op Chemelot (ACC) worden gealarmeerd/opgeroepen. Traffic Safety beschikt over een team van gemotiveerde en goed opgeleide geüniformeerde beroepsverkeersregelaars.

Ook kan Traffic Safety voorzien in verkeersmaatregelen volgens de CROW-norm en verkeerstekeningen.

Ron Francissen, directeur Traffic Safety: “Vanuit onze nieuwe locatie zijn wij nog sneller ter plaatse wanneer dit nodig is. Dit komt de veiligheid op Chemelot absoluut ten goede. Mede door onze nieuwe huisvesting is en door het kort houden van de lijnen is onze samenwerking nog intensiever geworden.