Bedrijven

Strukton Civiel

Strukton Civiel is onderdeel van Strukton en ontwerpt, realiseert, beheert en onderhoudt infrastructurele projecten, met als doel bij te dragen aan een veilige en betrouwbare infrastructuur. Voor onze opdrachtgevers in de chemische industrie voeren wij o.a. werkzaamheden uit voor de aanleg en renovatie van diverse bluswater- en overige industriële leidingen zoals mengwater- en procesrioleringen.

Ook voeren wij projecten uit aan betonconstructies, industriële gebouwen, industriële afwateringen, specialistische werkzaamheden en overige infrastructuur. Ons vakmanschap maakt al meer dan 20 jaar op het Chemelot terrein het verschil. We denken mee in alternatieven, oplossingen en engineering voor de optimale aanpak van ieder project. We staan voor kwaliteit in al onze werkzaamheden met oog voor de situatie ter plaatse en waar nodig leveren we maatwerk afgestemd op de locatie. 

Bij Strukton Civiel leggen we verbinding met elkaar, met onze klanten en partners. We werken op een open manier samen in nieuwe samenwerkingsvormen en zetten ons vakspecialisme in. Samen bedenken, bouwen, beheren en onderhouden we de beste infrastructurele oplossingen waaraan écht behoefte is. En daarvoor nemen we graag de regie. Met al onze 1.250 medewerkers bouwen we aan infrastructuur waarop iedereen zich fluitend voortbeweegt. Nu en in de toekomst.