ProfCore

ProfCore

ProfCore is dé partner in de procesindustrie en logistiek, en heeft processpecialisten in dienst die bij opdrachtgevers het verschil maken. ProfCore heeft jarenlange ervaring met industriële en logistieke processen. Deze ervaring, in combinatie met de expertise in procesengineering en -optimalisatie, maakt ProfCore tot dé keuze voor het outsourcen van bedrijfsactiviteiten en deelprocessen of het detacheren van technische specialisten.

Detachering

De specialisten hebben een vast dienstverband bij ProfCore, beschikken over een hoog veiligheidsbesef en worden continu opgeleid om technische ontwikkelingen vóór te blijven.

Afhankelijk van de projectvraag en wensen van de opdrachtgever worden individuele specialisten of complete teams aan het project verbonden. Detachering via ProfCore biedt een oplossing voor capaciteitsvraagstukken, het opleiden van medewerkers en benodigde specialistische kennis.

Outsourcing

De regie en eindverantwoordelijkheid worden in zijn geheel overgenomen door ProfCore, waardoor opdrachtgevers zich kunnen focussen op hun corebusiness. De samenwerking resulteert in een hoog serviceniveau, efficiencywinst en continue focus op procesverbeteringen. Dit alles met een gegarandeerd resultaat.

ProfCore werkt voor bijna 100 opdrachtgevers in Limburg, Brabant en de Duitse grensregio NordRhein-Westfalen. Met ruim 650 gedreven en goed opgeleide specialisten in dienst accelereren we uw business!