Bedrijven

MCL

Mechanical Contracting Limburg (MCL) levert een allround equipment service voor de (petro)chemie, de energiesector en de olie- en gasindustrie. Van ontwerp, fabricage en montage tot demontage, vervanging, modificatie, reparatie en onderhoud: MCL heeft de juiste kennis van zaken, ruime ervaring en een perfecte productielocatie.

Complexe equipment
Alleen al door onze veelzijdigheid zijn wij de juiste partij voor onderhoudsprojecten en shutdowns. Mocht dat nog niet voldoende reden zijn, dan geeft onze attitude de doorslag. Vakmanschap en actuele vakkennis zijn voor ons namelijk net zo belangrijk als tijdigheid en betrouwbaarheid. Dankzij die bedrijfscultuur is MCL ook de beste partner voor snelle vervangingen en reparatie bij storingen. Wij zijn oplossingsgericht en denken met u mee zodat we samen een passend antwoord op uw vraag vinden.

Modern vakmanschap
Onze engineering werkt met de nieuwste software zoals 2D Autocad Mechanical 2009 en 3D Inventor. Zo hanteren wij de meest voorkomende designcodes zoals ASME, RToD, AD-M, TEMA, EN 13445 en PD 5500. 
Verder voert MCL op verzoek HTRI berekeningen uit voor heat exchangers en kunnen we uw thermisch ontwerp controleren. Uiteraard zijn wij ISO 9001 en VCA P gecertificeerd

MCL is onderdeel van A. Hak Industrie, een groep bedrijven die zich met name bezig houden met onder- en bovengrondse leidingsystemen, apparaten, productie-installaties en gasinstallatiebouw.

Met MCL kiest u voor een specialist die weet wat vakmanschap, flexibiliteit en snelheid voor u betekenen. U kunt op ons rekenen. Als het nodig is, zelfs 24 uur per dag!