Bedrijven

Mart Geers Limburg

Sinds de oprichting in 1968 richt Mart Geers Limburg zich op de aannemerij in het algemeen en dienstverlening voor civiele-, kabel- en leidingwerken en industriële reiniging en dienstverlening in het bijzonder. Binnen deze disciplines vormen petrochemische, civiel- en infrastructuur-technische bedrijven en grotere elektrotechnische installateurs de belangrijkste doelgroep.

De dienstverlening varieert van langdurige raamovereenkomsten tot complete turnkey projecten. De flexibiliteit in combinatie met zeer specialistische kennis maken Mart Geers Limburg de ideale partner voor elke echt professionele klus.

Al jaren is Mart Geers Limburg een vaste aannemer op de Chemelot-locatie in Limburg. Binnen deze samenwerking vallen alle terreinwerken, als civiel werk, straat- en leidingwerk, (hogedruk) reiniging, onderhoudsstops, grondsanering, kabelwerken. 
De lange ervaring als probleemoplosser op een dergelijke specifieke locatie hebben geresulteerd in een grote diversiteit in disciplines en flexibiliteit in aanpak.