Bedrijven

KEMBIT

Andere benadering
Andere tijden vragen om een andere benadering. Informatie Technologie moet u niet binden, maar moet juist meebewegen met die veranderingen. KEMBIT anticipeert op marktontwikkelingen en zet uw IT vraagstukken om in kansen voor uw business. Onze aanpak is erop gericht uw organisatie met behulp van onze IT expertise optimaal te laten presteren, nu en in de toekomst.

Mede door de sterke focus op de inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van onze circa 100 medewerkers, levert KEMBIT al sinds 1996 hoogwaardige IT-professionals en IT-oplossingen. Onze kennis en kunde zetten wij in voor een breed spectrum van organisaties, variërend van lokale MKB bedrijven tot grote landelijk opererende bedrijven en multinationals.

Expertise
KEMBIT heeft specifieke kennis van de uitdagingen waar bedrijven in de (Chemische) Technologie branche voor staan. Speciaal hiervoor hebben wij een productportfolio ingericht voor zowel start-ups als medior bedrijven. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek en toelichting op de mogelijkheden. KEMBIT opereert vanuit drie locaties te weten, Kasteel Wijnandsrade, Chemelot Campus in Geleen en de High Tech Campus in Eindhoven.