Bedrijven

Intertek

Intertek is een wereldwijde dienstverlener van kwaliteit- en veiligheidsdiensten aan een breed scala van industrieën en branches. Wij leveren oplossingen die de waarde van klantproducten, -processen en -infrastructuren verhogen, via een netwerk van experts, hoogwaardige laboratoria en kennis over globale en regionale markten en wet- en regelgeving. Intertek ondersteunt klanten bij het verhogen van de waarde van hun producten en het ontwikkelen van betrouwbare merken, ook draagt Intertek bij aan het optimaliseren van de concurrentiepositie van klanten.

Op Chemelot focust Intertek Polychemlab B.V. specifiek op de chemische en kunststoffenindustrie en ondersteunt haar klanten met o.a. het ondersteunen van innovatie, materiaalkarakterisatie, product- en procesoptimalisatie, kunststofverwerking in proefopstellingen, kwaliteitsbeoordeling, chemische analyses, probleemoplossing en ondersteuning bij de implementatie van de relevante (inter)nationale wetgeving en de wetgeving voor voedselkontaktmaterialen. Het laboratorium van Intertek is ISO 9001 gecertificeerd en is ISO 17025 geaccrediteerd voor breed scala van diensten, te vinden op https://www.rva.nl onder registratiecode L377.

Verder levert Intertek in Geleen ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen ook diensten op het gebied van veiligheid en milieu, engineering voor online metingen en bieden wij toegang tot het wereldwijde netwerk van Intertek.

Intertek experts op de diverse aandachtsgebieden staan voor u klaar om uw specifieke wensen en behoefte te bespreken.

Intertek op Chemelot is onderdeel van de Intertek Group. Intertek is met 42.000 mensen, meer dan 1.000 laboratoria en kantoren en actief in meer dan 110 landen een wereldwijde leverancier van laboratorium, veiligheids- en kwaliteitsdiensten.