Bedrijven

Fudura

Wat er ook gebeurt, uw bedrijf heeft continuïteit nodig. Daarom wilt u zeker weten dat uw energievoorziening goed geregeld is. Betrouwbaar en gedegen, duurzaam en innovatief. Fudura zorgt daarvoor. Een geruststellend idee.

Fudura is een onderdeel van Enexis. In Fudura heeft Enexis alle expertise over energiebeheer samengebracht. Wij meten en analyseren uw energieverbruik, adviseren over uw energie-infrastructuur en besparingen, verhuren technische bedrijfsmiddelen, en ontwerpen, beheren en onderhouden energievoorzieningen. We weten wat er speelt in uw organisatie, in uw branche én in de energiemarkt. We denken actief met u mee en geven u een betrouwbaar advies. Met Fudura bent u verzekerd van een stabiele energiepartner.

Fudura bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Fudura Meetbedrijf
  • Fudura Intermediate
  • Fudura Verhuur & Services
  • Fudura Business Development.

Op Chemelot is vooral Fudura Intermediate actief. Door jarenlange ervaring beschikt Fudura Intermediate (voorheen: Infra Products Intermediate) over uitgebreide expertise op het gebied van aanleg, beheer, onderhoud, bedrijfsvoering en projectmanagement van elektrotechnische infrastructuren. Fudura Intermediate stelt deze kennis, kunde en ervaring beschikbaar aan industriële klanten die in het bezit zijn van eigen hoogspannings- c.q. middenspanningsinstallaties of netten. De activiteiten van Fudura Intermediate zijn globaal in te delen in twee categorieën, te weten:

  • beheer en instandhouding van infrastructuur (beheer, onderhoud, netbewaking, storingsdienst, conceptontwikkeling)
  • projectontwikkeling (studie & ontwerp, advies, netplanning, basic engineering, detail engineering, projectmanagement en -realisatie).

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de verhuur van bedrijfsmiddelen en voor de opleiding van uw medewerkers. Op Chemelot voert Fudura Intermediate onder andere het onderhoud en beheer uit van de elektrische installaties en netten van EdeA. Fudura Intermediate is VCA**- en ISO-9001 gecertificeerd.