Equans

Equans

Equans is een dochteronderneming van de Bouygues-groep, een wereldleider in de energie- en dienstensector met activiteiten in 20 landen en 90.000 werknemers op 5 continenten.

In Nederland zetten ruim 6.000 medewerkers zich dagelijks in om klanten te helpen met technische, innovatieve en duurzame oplossingen.

Equans ontwerpt, installeert en levert oplossingen op maat om de apparatuur, systemen en technische processen van haar klanten te verbeteren en het gebruik ervan te optimaliseren ter ondersteuning van de energie-, industriële en digitale transities. Dankzij een sterke lokale aanwezigheid op basis van haar historische lokale merken en uitstekende technische expertise, zijn de hooggekwalificeerde experts van Equans in staat om regio's, steden, industrieën en gebouwen te ondersteunen op het gebied van HVAC (Verwarming, Ventilatie en Airconditioning), Koeling en Brandveiligheid, Facility Management, Digitaal en ICT, Elektriciteit, Mechanica en Robotica. Equans is marktleider in de belangrijkste Europese markten (Frankrijk, Zwitserland, België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk) en is ook goed gerepresenteerd in de Verenigde Staten en Latijns-Amerika.