Bedrijven

ARBO Unie

Arbo Unie is een groep gedreven professionals in de bedrijfsgezondheidszorg, die organisaties vooruit brengt. Wij helpen mensen een leven lang optimaal te laten werken. Op een veilige, gezonde, en productieve manier, zodat ze al hun mogelijkheden ten volle kunnen benutten. Arbo Unie is er voor organisaties in Nederland, die deze filosofie delen en die willen investeren in mensen.

Wij zijn een moderne, landelijke dienstverlener met een sterke regionale binding. Wij boeken resultaat in uiteenlopende branches, omdat wij geloven in een multidisciplinaire aanpak. Alle kennis hebben wij in eigen huis. En daarmee zetten we onze klanten op voorsprong.

Ons aanbod van diensten is breed. Onze kennis en onze expertise is dat ook, met name op het gebied van gevaarlijke stoffen. Onze medewerkers denken en handelen vanuit de behoefte van de werkgevers én werknemers. Gericht op een aantoonbaar resultaat.
Voor Chemelot heeft Arbo Unie een multidisciplinair team samengesteld. De bedrijfsarts en de arbeidshygiënist vormen samen het kernteam, waaraan diverse andere deskundigen zijn gekoppeld.
Daarnaast werken zij nauw samen met Port Health Centre (zie aldaar), bekend onder de term Verbandkamer.