Bedrijven

Applus RTD

Applus RTD levert innovatieve, consistente en betrouwbare hoogwaardige technologieën en diensten voor Niet Destructief Onderzoek, inspecties en certificatie. We leveren aan kapitaalintensieve bedrijven in de olie-, gas-, energie- en chemische sector. Toegewijd, proactief en goed opgeleid vakbekwaam personeel is overal beschikbaar om samen te werken met onze klanten om operationele efficiency te behouden, terwijl de risico’s voor mens en omgeving geminimaliseerd worden.

Naast onze NDO en inspectiediensten heeft Applus RTD aparte afdelingen die zich bezighouden met o.a. AKI en NoBo certificatie, stralingsbeschermingsadvies, het maken van tasters en het geven van trainingen en opleidingen in NDO en Stralingsbescherming.

Het hart van Applus RTD wordt gevormd door de mensen die er werken. Goed opgeleide medewerkers met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel die mede dankzij de continuering van interne opleidingen nooit stoppen met leren en het verbeteren van hun vaardigheden.

Applus RTD werd in 1937 in Nederland opgericht onder de naam RTD (Röntgen Technische Dienst), en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde organisatie met 3600 medewerkers.