Vreemde opmaak of geen afbeeldingen? Bekijk de online versie.
logo
In de omgeving
Chemelot in 2025

Chemelot is voortdurend in beweging en ontwikkelt snel. We vinden het belangrijk om goed te communiceren met de omgeving. Om die reden starten we met een nieuwsbrief. In principe 1x per kwartaal, maar dit kan ook vaker zijn.  
Je ontvangt de nieuwsbrief in je mailbox. Aanmelden hiervoor kan via de website. De nieuwsbrief is ook terug te vinden op onze website.

In deze uitgave brengen we de ontwikkelingen van de afgelopen twee jaar onder de aandacht. De nieuwsbrief is bedoeld voor mensen uit de omgeving en via deze weg houden wij je graag op de hoogte van de activiteiten op Chemelot. Wil je reageren of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail naar info@chemelot.nl.  


Veel leesplezier!

Waar staan we nu?

In mei 2016 is de Visie Chemelot 2025 gepresenteerd. Chemelot heeft de ambitie om in 2025 de meest competitieve en duurzame site van West-Europa te zijn. Inmiddels zijn we twee jaar verder en geven we een update. Waar staan we en wat brengt de toekomst, zowel voor Chemelot als voor de omgeving.

Lees meer
Wat doet Chemelot?

Wist jij dat iedereen elke dag wel iets van Chemelot gebruikt? De bubbels in je frisdrank bijvoorbeeld, of de kunstmest die nodig is om tarwe of mais beter te laten groeien. Zelfs in de bumper van de auto zitten materialen die geproduceerd worden bij Chemelot.
 

Meer weten?
Dag van de Chemie 2018

Reserveer 6 oktober in je agenda, want dan openen we onze deuren tijdens de Dag van de Chemie! Wat kun je verwachten? Een workshop van YouTube-scheikundedocent Sieger Kooij, leer alles over geuren van chemicus Tanja Deurloo of ervaar wat het is om wetenschapper te zijn in onze laboratoria.

Houd de website in de gaten en schrijf je op tijd in!
Docenten denken mee over Dag van de Chemie

Op 20 april organiseerden we een informatiemiddag voor docenten exacte vakken van middelbare scholen uit de omgeving van Chemelot. Een inspirerende en informatieve middag waarin er informatie werd uitgewisseld en we elkaar op nieuwe ideeën brachten.

Lees hier het verslag
Nieuws
Nieuws
Chemelot maakt deel uit van Limburgs aanbod voor een duurzamer en toekomstbestendig Nederland
Rob Reinartz genomineerd Plant Manager of the Year

De Provincie Limburg heeft onlangs het Limburgs aanbod aan Den Haag bekend gemaakt. Het is een investeringsagenda gericht op een duurzamer en toekomstbestendig Limburg en Nederland. Het resultaat van deze agenda is een substantiële bijdrage aan klimaatdoelen, innovatie en stedelijke transformatie.

Rob Reinartz, Chief Operating Officer bij AnQore, is genomineerd voor Plant Manager of the Year. In Petrochem vertelt Rob meer over zijn werk, visie en bedrijf en over zijn nominatie voor deze prijs. Op 7 juni wordt de winnaar bekend gemaakt.

18 april 2018
25 april 2018
Naar nieuwsoverzicht
Wat te doen bij sirene-alarm?

In samenwerking met de gemeente Sittard-Geleen en omwonenden is er een flyer tot stand gekomen over hoe te handelen in geval van sirene-alarm. Wil jij ook graag weten wat te doen? Via deze link is de flyer leesbaar.

Samen met de gemeente Sittard-Geleen en omwonenden is een flyer en filmpje gemaakt om te informeren hoe te handelen als het sirene-alarm afgaat. Als de sirene gaat, dreigt er acuut gevaar. Ga dan zo snel mogelijk naar binnen en zet de radio of tv aan.

Bekijk de flyer en het filmpje
Contactgegevens
Bezoekadres
Urmonderbaan 22
6167 RD Geleen

Postadres
Postbus 27
6160 MB Geleen

e. info@chemelot.nl
Volg ons op social media
facebook linkedin youtube twitter instagram
Afmelden voor deze nieuwsbrief? klik hier.