Bezoekerscentrum Chemelot

Chemelot opent op maandag 6 februari Café Chemelot aan de Markt 35 in Geleen. Het gaat om een tijdelijk bezoekerscentrum tijdens de Week van de Circulaire Economie van 6 tot en met 11 februari. Je kunt hier terecht voor informatie over wat de 60 fabrieken op Chemelot maken, wat de bedrijven doen om de klimaatdoelen te halen en over de verduurzaming van de energie en grondstoffen waarmee Chemelot in 2050 circulair wil produceren.

Het pop-up Café Chemelot is geopend van maandag 6 tot en met zaterdag 11 februari van 12 tot 17u. Het bezoekerscentrum met een knipoog naar het voormalige café dat nu M35 heet, is ook het vertrekpunt voor drie gratis rondleidingen per bus over het Chemelot industrieterrein. De bustours starten op dinsdag 7, woensdag 9 en vrijdag 10 februari om 13.30u met een presentatie, waarna de tour van een uur begint. Inschrijven voor deze tours is noodzakelijk.

Gegevens die wij nodig hebben van iedere bezoeker die meegaat met onze bustours:

  • Voor- & achternaam
  • Geboortedatum
  • Woonplaats
  • E-mailadres
  • Mobiel nummer

Dit is omwille de veiligheid en meldingen bij eventuele bijzondere voorvallen. Wij gebruiken deze gegevens puur voor deze gelegenheid en delen deze niet met derden.

Aanmelden Chemelot bustour 
Kies hieronder een datum waarop jij wilt deelnemen aan onze Chemelot bustour. Het aanmeldformulier opent op een andere pagina. 

Naast de context van het chemisch industrieterrein, kom je bij Café Chemelot meer te weten over de projecten die de omwenteling naar groene energie en grondstoffen concreet maken. “We nemen omwonenden en belangstellenden graag mee in de wereld van Chemelot”, motiveert directeur Loek Radix. “Bovendien willen we graag vertellen, laten zien en ervaren hoe bedrijven op Chemelot werken aan de ontwikkeling van de circulaire economie. Wat betekent dat nu eigenlijk? Wat ga je daar concreet van merken in de toekomst? Hoe kun je er zelf aan bijdragen?”