Vynova wint twee Best Polymer Producers Awards Europe

07 juni 2018|Nieuws

Vynova, gevestigd op Chemelot, heeft twee prijzen in de wacht gesleept. Dit gebeurde tijdens de Best Polymer Producers Awards for Europe 2018. Vynova won niet alleen de PVC Category Award, maar ook de overkoepelende Polymer Quality Award. Deze prijzen zijn een erkenning voor de prestaties van de beste leverancier binnen de pvc-industrie.

Elk jaar worden er in totaal tien Best Polymer Producers Awards uitgereikt. Er wordt één bedrijf bekroond in elk van de negen polymeercategorieën (PVC, HDPE, LDPE, LLDPE, PC, PET, PP, PS en ABS). Daarnaast wordt er een algemene Polymer Quality Award toegekend, een overkoepelende categorie voor alle polymeertypes.

Vynova President, Stefan Sommer,  kreeg de twee prijzen uit handen van Elżbieta Bieńkowska, EU-commissaris voor Interne Markt, Industrie, Ondernemerschap en Kmo's, op een plechtigheid tijdens de EuPC-conferentie 'A Circular Future with Plastics' op 24 mei in Milaan, Italië. EuPC staat voor European Plastics Converters.

De laureaten van de Best Polymer Producers Awards worden geselecteerd via een Europees klanttevredenheidsonderzoek dat uitgevoerd wordt door de Polymers for Europe Alliance. Drie maanden lang beoordeelden gebruikers van polymeren in  Europa online de prestaties van hun leveranciers. De leveranciers van polymeren werden beoordeeld op vijf criteria: betrouwbaarheid van de leveringen, kwaliteit van de polymeren, naleving van de regelgeving, communicatie en innovatie.