Turn Around Vynova Beek gaat in juni van start

20 mei 2019|Nieuws

De derde Turn Around van dit jaar staat in de startblokken. Vanaf juni voert Vynova Beek, producent van suspensie-PVC, groot onderhoud uit op het Chemelot-terrein.

Om met de onderhoudswerkzaamheden te kunnen beginnen zal de productie-installatie van Vynova Beek aanstaande zondag 26 mei worden stilgelegd. Op maandag 3 juni start de uitvoering van de Turn Around (onderhoudsstop). In samenwerking met Sitech Services zullen er tijdens de Turn Around 257 stoppunten en 6 projecten worden aangepakt om verder te investeren in de veiligheid, efficiëntie en duurzaamheid van de installatie. Naar verwachting is de Turn Around van Vynova Beek medio juni afgerond. De installatie zal dan ook weer in bedrijf worden genomen.

Vynova Beek doet er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Wanneer er vragen of klachten zijn over de werkzaamheden, kan er contact opgenomen worden met de Milieuklachtenlijn via het telefoonnummer 0800 – 0223363.

Vynova Beek, een vestiging van Vynova Group, produceert suspensie-PVC (S-PVC) op het Chemelot-terrein. PVC vormt de grondstof voor een hele reeks producten, zoals buizen voor waterleidingen, raam- en deurprofielen, vloeren, bloedzakjes, dashboards van auto's, credit cards en vinylplaten. De organisatie besteedt veel aandacht aan een verantwoorde bedrijfsvoering en is gecertificeerd voor ISO 9001 en ISO 14001.

Lees hier meer over de Turn Arounds (onderhoudsstops) op het Chemelot-terrein.