Informatiemiddag docenten 20 april a.s.

10 april 2018|Nieuws

Vrijdag 20 april aanstaande organiseert Chemelot een informatiemiddag over de Dag van de Chemie en over de activiteiten die zullen plaatsvinden bij Chemelot

De Dag van de Chemie staat dit jaar gepland voor zaterdag 6 oktober en als Chemelot zijn we volop bezig met e voorbereidingen om hier een interessante en leuke dag van te maken. We willen met name jongeren, die voor hun profielkeuze staan, enthousiasmeren om op 6 oktober a.s. een kijkje in de wereld van Chemelot te nemen.

Het doel van deze informatiemiddag is docenten kennis te laten maken met de activiteiten en de mogelijkheden bij Chemelot en bij de Brightlands Chemelot Campus, gelegen op het terrein. We willen graag onze plannen voor de Dag van de Chemie delen en leren wat jongeren (leerlingen) beweegt. Wat vinden ze leuk en wat spreek hen aan en wat vooral niet?

Dit willen we, samen met u als docent, doen aan de hand van de onderdelen;

-          Wat is Chemelot en welke activiteiten vinden er plaats?

-          Wat is de dag van de Chemie en wat zijn de plannen?

-          Discussie / ideeënuitwisseling

-          Bustour over het industrial park Chemelot met een gids

Uiteraard zorgen we voor een hapje en een drankje. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.  Wanneer de school waarop u werkt in de omgeving ligt van Chemelot of in de regio Limburg, nodigen wij u van harte uit aanwezig te zijn tijdens de informatiemiddag op 20 april a.s. om 15 uur!

Aanmelden kan via: constancekroon@chemelot.nl, onder vermelding van uw naam, de naam van de school waar u werkzaam bent en het vak dat u doceert. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Judy op het Veld +31 (0)6 14686995. En wilt u meer weten over Chemelot? Stap in de wereld van Chemelot via www.chemelot.nl