Bedrijven

A.Hak Industrie Zuid B.V.

A.Hak Industrie Born verzorgt voor industriële opdrachtgevers het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van onder- en bovengrondse leidingen voor gassen en vloeistoffen en laag-, midden- en hoogspanningskabels. Wat leidingen betreft, verwerkt het bedrijf alle materiaalsoorten en diameters. Absolute specialisten zijn zij op het gebied van GVK leidingsystemen.

Chemelot 
A.Hak Industrie Born is sinds de jaren zeventig gevestigd op Chemelot en kent daardoor alle ins en outs van de locatie. De huidige vestiging op het Ketenpark Noord is een volledig operationeel bedrijfsonderdeel van waaruit A.Hak Industrie Born haar ervaring en expertise graag in dienst stelt van de klant. Op het gebied van nieuwbouwprojecten, maar ook voor onderhoud en het verhelpen van storingen. De strategie van het bedrijf is gericht op vergaande samenwerking met de opdrachtgever om daarbij zo vroeg mogelijk in het proces mee te denken en door middel van ‘construction driven engineering’ te werken aan de beste oplossingen.

Veiligheid 
Die samenwerking breidt zich uit op verschillende gebieden, waaronder veiligheid. Samen met EdeA, werkt A.Hak Industrie Born binnen het veiligheidsplatform Safety Excellence Cooperation (SEC) continu aan een verhoging van de veiligheidsstandaarden op Chemelot.