Research & Development

Toonaangevende bedrijven op het Chemelot terrein investeren continu in de ontwikkeling van nieuwe methoden en technologieën om duurzamer, efficiënter en effectiever te werken.

Zowel binnen de Brightlands Chemelot Campus als de bedrijven die gevestigd zijn op de industrial site zijn we bezig met Research & Development (R&D). Er wordt veel samen gewerkt met onderzoeksinstituten en scholen waar we gebruik maken van kennis, promotieonderzoeken en afstudeerprojecten.

Binnen de campus is een omgeving gecreëerd met ultramoderne faciliteiten waar wetenschappers van verschillende instellingen en bedrijven samenwerken om de beste doorbraken in gezondheid en duurzaamheid te creëren. Er wordt vol op geïnvesteerd in wetenschappelijk talent en mogelijkheden om gedurfde ideeën om te zetten in nieuwe bedrijven.

Innoveren is cruciaal om de positie van toonaangevende chemiesite te behouden. Samen met je collega’s van de afdeling R&D ga je voor alle divisies aan de slag met uiteenlopende vraagstukken en oplossingen. Het gaat om toepasbare oplossingen voor de korte termijn, maar ook om grensverleggende innovaties voor de lange termijn. Als R&D professional binnen Chemelot sta je aan de vooravond van aansprekende innovaties die het verschil maken in de wereld.

Ben je geïnteresseerd in werken op Chemelot? Bekijk de vacatures binnen dit werkveld onderaan de pagina. Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Vacatures

Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.