Quality & Regulatory

Chemelot is een groot industrieterrein waar 60 fabrieken staan. Techniek en Engineering zijn de spil van elke fabriek en functies in dit vakgebied zijn dan ook zeer sterk vertegenwoordigd. Kwaliteit is hierbij ook van groot belang.

De functiegroep quality omvat de beroepen die zich bezighouden met het controleren, managen en verbeteren van de kwaliteit van producten, diensten of omstandigheden, bijvoorbeeld waar het gaat om eisen op het gebied van veiligheid, milieu of arbeidsomstandigheden. Tot deze groep behoren onder meer functies binnen de disciplines SHE (Safety, Health & Environment) en QA (Quality Assurance)

Ben je geïnteresseerd in werken op Chemelot? Bekijk de vacatures binnen dit werkveld onderaan de pagina. Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Vacatures

Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.