Management, Beleid of HR

Wil je een carrière opbouwen op het gebied van Management, Beleid of HR? Bij Chemelot zijn er volop kansen om een interessante loopbaan te ontwikkelen op deze gebieden.

Misschien wil je een afdeling aansturen, of een fabriek. Je bent sterk in het ontwikkelen van mensen of  juist in HR processen. Wellicht ligt jouw hart meer op het beleidsvlak.

Op het terrein Chemelot zijn maar liefst 150 organisaties gevestigd. Het mooie van Chemelot is dat al deze vakgebieden goed vertegenwoordigd zijn op zowel ondersteunende tot directie posities bij de bedrijven die zijn gevestigd op de locatie.  

Ben je geïnteresseerd in werken op Chemelot? Bekijk de vacatures binnen dit werkveld onderaan de pagina. Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Vacatures

Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.