Inkoop en Logistiek

Wil jij binnen één van de bedrijven op het Chemelot terrein bijdragen aan alles wat komt kijken bij de organisatie, planning, besturing en uitvoering van de complete goederenstroom?

Logistiek is een groot en complex aandachtsgebied met tonnen producten die dagelijks geproduceerd en vervoerd worden vanaf het Chemelotterrein naar klanten in Nederland, Europa en zelfs daarbuiten. 

Maar ook kun je op Chemelot binnen het inkoopvak vele kanten uit. We hebben posities waarbij je je bezig houdt met het proces van goederen, producten of diensten inkopen tegen de juiste voorwaarden en een goede prijs om de doelen van de organisatie te kunnen realiseren.

Professioneel inkopen draagt (via de leveranciers) bij aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen van het bedrijf waar je voor werkt. Zowel op MBO, HBO en Universitair gebied hebben we interessante carrièrekansen.

Ben je geïnteresseerd in werken op Chemelot? Bekijk de vacatures binnen dit werkveld onderaan de pagina. Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Vacatures

Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.