ICT

Tegenwoordig is ICT niet meer weg te denken in de wereld van Chemie.Op Chemelot zijn binnen dit vakgebied veel mogelijkheden op verschillende opleidingsniveaus. Denk hierbij aan vacatures binnen Business Information Management, Cyber Security, het ontwerp en beheer van systemen, apparatuur en applicaties, maar ook bijvoorbeeld de besturingstechniek en digitalisering van fabrieken.

ICT heeft een belangrijke positie binnen Chemelot. Je ondersteunt de bedrijven op allerlei vlakken. Dit kan varieren van het ondersteunen bij vragen rondom werking van hard- en software, het beheer van apps of complexe vragen rondom de besturing van fabrieken. Zonder ICT ligt alles stil. 

Op Chemelot zijn er regelmatig functies en mogelijkheden binnen het vakgebied ICT. Ben je geïnteresseerd in werken op Chemelot en zie je jouw (droom) vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Vacatures

Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.