Financiële en juridische zaken

Chemelot is een industrieterrein, maar bijna alle processen van inkoop, productie tot verkoop leiden tot een financiële handeling. Hierdoor hebben we een breed scala aan financiële carrièremogelijkheden. Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden binnen de afdelingen juridische zaken.

Binnen de financiële afdelingen hebben we regelmatig vacatures die het beheren, plannen en controleren van financiële middelen en processen binnen een organisatie tot doel hebben.

Hierin worden verschillende deelgebieden onderscheiden zoals accounting, planning & control, treasury en financial audit en financiële administratie. Vacatures op het gebied van financieel of juridisch zijn er op MBO, HBO en universitair niveau.

Ben je geïnteresseerd in werken op Chemelot? Bekijk de vacatures binnen dit werkveld onderaan de pagina. Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Vacatures

Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.