Wat doe je als procesoperator?

Als operator bedien je een machine of een complete fabriek in een industriële omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een computergestuurde draaibank, of een robot, óf een fabrieksinstallatie.

Operators zijn vaak hoger geschoolde arbeiders, omdat van hen verwacht wordt dat ze de machines grondig kennen, problemen kunnen oplossen, en vaak zelfs programma's aanpassen of helemaal nieuw aanmaken. Operators die een proces of zelfs een hele (chemische) fabriek bedienen worden meestal procesoperators genoemd. 

Op Chemelot zijn we altijd op zoek naar operators, starters of wat meer gevorderd. Ben je geïnteresseerd in werken op Chemelot? Bekijk de vacatures binnen dit werkveld onderaan de pagina. Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.

Vacatures

Zie je jouw (droom)vacature er niet bij staan? Meld je dan aan in de Chemelot Job Community zodat we je kunnen benaderen als er een interessante vacature voorbij komt.