De week van Veiligheid, Gezondheid en Milieu

Van maandag 23 november tot en met vrijdag 27 november organiseert VNCI dit jaar de digitale week van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Er is een uiteenlopend programma samengesteld met drie webinars: Safety Delta Nederland, Chemicals Strategy for Sustainability en CTGG-dag 2020.

Safety Delta Nederland | 24 november

In dit webinar kom je meer te weten over de inhoud van Safety Delta Nederland (SDN). Arjan van Dijk is programmadirecteur SDN en samen met Peter Bareman (hoofd Veiligheid, Gezondheid en Milieu bij VNCI) gaat hij in gesprek over hoe de ambitie om een nog veiligere omgeving te creëren kan worden gerealiseerd en welke projecten inmiddels gestart zijn. Deelname is exclusief voor VNCI-leden.

Chemicals Strategy for Sustainability (CSS) | 25 november

Hans Meijer is teamcoördinator Bestrijdingsmiddelen en Stoffen bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en samen met Dirk van Well (Sr. Beleidsmedewerker Stoffen en Arbeidshygiëne) praat hij je bij over de strategie en de implicaties voor de chemische industrie en hele waardeketen. De strategie is aangekondigd bij de presentatie van de Europese Green Deal. Deelname is exclusief voor VNCI-leden. 

CTGG-dag 2020 | 27 november

Beleidsspecialisten van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het RIVM en de Inspectie Leefomgeving en Transport vertellen je meer over de gewijzigde transportregelgevingen vervoer gevaarlijke stoffen (RID, ADN, ADR en IMDG) per 1 januari 2021. Het programma is verdeeld in webinars met tijdsblokken per modaliteit. Deelname is gratis.