Geliefde werkgever in de chemie

“Een sterk werkgeversmerk is op lange termijn een bepalende factor voor succes binnen onze sector. Deze erkenning bewijst dat SABIC een geliefde werkgever is in de chemie. We zijn erg trots op deze nominatie”, zegt Michiel Evers (Global en European Recruiting & Staffing Leader). “Het onderzoek van CRF toont aan dat we een van de bedrijven zijn die succesvol oplossingen hebben uitgewerkt voor het beheren van ons meest waardevolle bezit: onze mensen. Tegelijk bieden we onze werknemers een uitstekende werkomgeving en goede opleidings- en trainingskansen.”

SABIC-scores
De volgende vijf criteria werden tijdens het onderzoek van CRF grondig doorgelicht. 5 sterren is de hoogst mogelijke score per criterium. De score van SABIC staat echter elke categorie vermeld.

  1. Arbeidsvoorwaarden -> 5 sterren
  2. Opleiding & training -> 4,5 sterren
  3. Interne promotiekansen -> 5 sterren
  4. Werksfeer en -omstandigheden -> 5 sterren
  5. Bedrijfscultuur -> 5 sterren

Het onderzoek van CRF heeft niet als doel om bedrijven op basis van hun scores te rangschikken. Het wil op een objectieve manier bedrijven onderscheiden die er, dankzij toewijding en innovatie, in geslaagd zijn een cultuur op te bouwen die leidt tot een uitstekende werkomgeving. Een omgeving waarbinnen elke werknemer zich gewaardeerd voelt en productief is.